Τηλ.::
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

Η χρυσή τοπ βαλβίδα που βρίσκονται στην πόλη Oubei, Wenzhou, η Κίνα, πού μπορεί να κάνει όλα τα είδη σφαιρών ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένης της τοπ εισόδου, το κάθισμα μετάλλων και τα Β δακτυλογραφούν τις σφαίρες. Σε αυτήν την βάση, τη σειρά προϊόντων να επιπλεύσει μας, trunnion, τη βαλβίδα αντεπιστροφής σφαιρών πυλών, τη βαλβίδα πεταλούδων, κ.λπ. Σίγουρα μπορούμε να τους σχεδιάσουμε από τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη.

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταTrunnion τοποθετείται βαλβίδα

API6D τοποθετημένη Trunnion βαλβίδα σφαιρών με το κάθισμα 150lb 300lb ρ-Ptfe σώματος A105 ή σώματος Wcb

API6D τοποθετημένη Trunnion βαλβίδα σφαιρών με το κάθισμα 150lb 300lb ρ-Ptfe σώματος A105 ή σώματος Wcb

  • API6D τοποθετημένη Trunnion βαλβίδα σφαιρών με το κάθισμα 150lb 300lb ρ-Ptfe σώματος A105 ή σώματος Wcb
  • API6D τοποθετημένη Trunnion βαλβίδα σφαιρών με το κάθισμα 150lb 300lb ρ-Ptfe σώματος A105 ή σώματος Wcb
API6D τοποθετημένη Trunnion βαλβίδα σφαιρών με το κάθισμα 150lb 300lb ρ-Ptfe σώματος A105 ή σώματος Wcb
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: 中国
Μάρκα: GOLD TOP
Πιστοποίηση: API6D
Αριθμό μοντέλου: Q41F
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ
Χρόνος παράδοσης: 5~35days
Δυνατότητα προσφοράς: 100+pcs+25days
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: WCB、 A105、 LCB、 LF2、 CF8、 F304、 CF8M、 F316, Κ.ΛΠ. Σύνδεση: BW SW ASME B16.5、 ASME B16.25 RF
Πίεση: 150lb~2500lbs Πρότυπο: API 6D&ASME B16.34
Περιγραφή προϊόντος: Δευτερεύων-τοποθετημένη βαλβίδα σφαιρών Περιποίηση: NO.8 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ NO.5
Συνδέοντας τέλος: ASME B16.5、 ASME B16.25
Υψηλό φως:

Τρεις βαλβίδα μπάλα Way

,

Σταθερή βαλβίδα σφαιρών

API6D τοποθετημένη Trunnion βαλβίδα σφαιρών με το ΚΆΘΙΣΜΑ 150LB 300LB ΣΏΜΑΤΟΣ A105 Ή ΣΏΜΑΤΟΣ ρ-PTFE WCB

 

Λεπτομέρειες Prodct

ΧΥΤΗ TRUNNION ΒΑΛΒΙΔΑ ΣΦΑΙΡΩΝ
 

1.Blow-έξω μίσχος απόδειξης

 
Με σκοπό την παρεμπόδιση του μίσχου από να πετάξει μακριά με συνέπεια την ανώμαλη αύξηση της εσωτερικής πίεσης της βαλβίδας, ο ώμος καθορίζεται στο χαμηλότερο μέρος του μίσχου. Επιπλέον, προκειμένου να αποτραπεί η διαρροή ως αποτέλεσμα της ουδετεροποίησης του συνόλου συσκευασίας του μίσχου σε μια πυρκαγιά, το ρουλεμάν ώθησης τίθεται ως στόχος στη θέση επαφών του ώμου στο χαμηλότερο μέρος του σώματος μίσχων και βαλβίδων. Κατά συνέπεια ένα αντίστροφο κάθισμα σφραγίδων διαμορφώνεται που θα αποτρέψει τη διαρροή και θα αποφύγει το ατύχημα.
 

2.Key κλειδαριά

 
Οι κλειδαριές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κλειδώσουν τη χειρωνακτική βαλβίδα όταν είναι πλήρως ανοικτή ή κλειστή ώστε να αποτραπεί το μη εργάσιμο προσωπικό από το τράβηγμα της λαβής που μπορεί να οδηγήσει στο misoperation της βαλβίδας. Μπορεί επίσης να αποφύγει ή της βαλβίδας ως αποτέλεσμα του κλονισμού από τις σωληνώσεις ή τους απρόβλεπτους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ένα ατύχημα. Για τις λειτουργώντας σωληνώσεις όπως το καύσιμο και εκρηκτικό πετρέλαιο, το αέριο και το χημικό μέσο, ή για την περιοχή σωληνώσεων τομέων, ο μηχανισμός κλειδώματος είναι ιδιαίτερα χρήσιμος.
 

3.Anti-πυρκαγιά ασφαλές σχέδιο

 
Όταν η trunnion βαλβίδα σφαιρών χρησιμοποιείται κανονικά, το του που σφραγίζονται σφράγιση από το κάθισμα και την επιφάνεια σφαιρών, ο υπηρέτης καθισμάτων που σφραγίζονται από O-ring και το σώμα, αυτό είναι μαλακή σφραγισμένη και αξιόπιστη. Όταν το κάθισμα και O-ring καίγονται, ο υπηρέτης και το σώμα καθισμάτων θα σφραγιστούν από τον επεκταθε'ντα γραφίτη. Κατά συνέπεια ασφαλής σκοπός αντι-πυρκαγιάς πράξεων.
 

4.Anti-στατικός συσκευή

 
Προκειμένου να αποτραπεί η τριβή μεταξύ της σφαίρας, του μίσχου και PTFE που παράγει τη στατική ηλεκτρική ενέργεια που μπορεί να ανάψει τα combustibles και τις εκρηκτικές ύλες που προκαλούν ένα ατύχημα, σε αυτήν την βαλβίδα σφαιρών, η άνοιξη στατικός-διεξαγωγής τίθεται ως στόχος μεταξύ του μίσχου και η σφαίρα, του μίσχου και του σώματος. Κατά συνέπεια η στατική ηλεκτρική ενέργεια διευθύνεται στο έδαφος και η ασφάλεια συστημάτων εξασφαλίζεται.
 

5.Free διαρροή σφραγισμένης της σώμα κατασκευής

 
Η συνδετική θέση του σώματος βαλβίδων και του καπό είναι διπλή που σφραγίζεται από το στόλισμα και O-ring, σε αυτήν την βάση, τέτοιους παράγοντες όπως την πυρκαγιά, υψηλής θερμοκρασίας, ο κλονισμός και ανώμαλος ανοίγοντας ή κλείνοντας της ροπής όλο το can��t προκαλεί την εξωτερική διαρροή.
 

6. Το διπλάσιο (DBB)

 
Όταν η σφαίρα είναι ορθάνοικτη ή στενή θέση, η ουσία συσκευών αποστολής σημάτων στην κεντρική κοιλότητα του σώματος μπορεί να απελευθερωθεί από την αποξήρανση και εκκένωση των συσκευών. Επιπλέον, η φορτωμένη πίεση στην κεντρική κοιλότητα της βαλβίδας μπορεί να απελευθερωθεί στο τέλος χαμηλής πίεσης από τη μόνη έδρα ανακούφισης.
 

7.Emergency σφράγιση

 
Οι σύνθετες τρύπες εγχύσεων σχεδιάζονται και οι σύνθετες βαλβίδες εγχύσεων εγκαθίστανται στις θέσεις του μίσχου/της ΚΑΠ και της υποστήριξης σωμάτων της δευτερεύουσας βαλβίδας. Κατά τη σφράγιση του μίσχου ή του καθίσματος είναι χαλασμένος για να προκαλέσει τη διαρροή, η ένωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τη δεύτερη φορά να σφραγίσει. Μια κρυμμένη βαλβίδα αντεπιστροφής εγκαθίσταται στην πλευρά κάθε σύνθετης βαλβίδας εγχύσεων για να αποτρέψει την ένωση από έξω να ρεύσει λόγω της δράσης της ουσίας συσκευών αποστολής σημάτων. Η κορυφή της σύνθετης βαλβίδας εγχύσεων είναι ο συνδετήρας για τη γρήγορη σύνδεση με το σύνθετο πυροβόλο όπλο εγχύσεων.
 

8.Automatic ανακούφιση κοιλοτήτων σωμάτων

 
Όταν η πίεση σωμάτων που ανεβαίνει Η.Ε-κανονικά ως ασταθής παράγοντας, το trunnion προς τα κάτω κάθισμα βαλβίδων σφαιρών θα ωθηθεί από την unnormal πίεση, και την απελευθέρωση η Η.Ε-κανονικά πίεση αυτόματα, δεν βλάπτει στη σφράγιση του προς τα πάνω καθίσματος.
 

9.Various οδηγώντας τύποι

 
Το τοπ μαξιλάρι της βαλβίδας που σχεδιάζεται σύμφωνα με το ISO 5211, ο οποίος είναι κατάλληλος για τη σύνδεση και την ανταλλαγή των διάφορων οδηγών. Οι κοινοί οδηγώντας τύποι είναι χειρωνακτικοί, ηλεκτρικοί, πνευματικοί και πνευματικοί/υδραυλικοί.
 

 

Τεχνικά παράμετροι και χαρακτηριστικά:

Τύπος προϊόντων Βαλβίδα διακοπτών
Περιγραφή προϊόντων Δευτερεύων-τοποθετημένη σταθερή βαλβίδα σφαιρών
Πρότυπο Q47F σταθερή βαλβίδα σφαιρών
Ονομαστική διάμετρος NPS 2~NPS 56
Λειτουργούσα θερμοκρασία -46℃~121℃
Λειτουργούσα πίεση ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 150~CLASS 2500
Υλικό WCB, A105, LCB, LF2, CF8, F304, CF8M, F316, Κ.ΛΠ.
Πρότυπα σχεδίου API 6D, ISO 17292
Δομικό μήκος ASME B16.10
Συνδέοντας τέλος ASME B16.5, ASME B16.25
Πρότυπα δοκιμής API 598, API 6D
Μέθοδος λειτουργίας Λαβή, σκουλήκι, μονάδα μηχανή-κίνησης, πνευματική μονάδα κίνησης
Τομείς εφαρμογής Νερό, πετρέλαιο και φυσικό αέριο
Άλλες παρατηρήσεις 1 Μια συσκευή κλειδώματος παρέχεται για να αποτρέψει το misoperation της βαλβίδας.
Άλλες παρατηρήσεις 2 Flyout μίσχων βαλβίδων σχέδιο δομών πρόληψης, για να αποτρέψει το ατύχημα λόγω flyout του μίσχου βαλβίδων που προκαλείται από ανώμαλο pressurization στην αίθουσα
Άλλες παρατηρήσεις 3 Αλεξίπυρο και αντιστατικό σχέδιο
Άλλες παρατηρήσεις 4 Ο μίσχος βαλβίδων και το κάθισμα βαλβίδων είναι εξοπλισμένοι με ένα σύστημα εγχύσεων.
Άλλες παρατηρήσεις 5 Λειτουργία DBB (διπλοί φραγμός και φλεβοτομία)
Άλλες παρατηρήσεις 6 Πλήρης άντεξε της βαλβίδας κατάλληλης για, της μικρής αντίστασης ροής και της υψηλής ικανότητας ροής

 

API6D τοποθετημένη Trunnion βαλβίδα σφαιρών με το κάθισμα 150lb 300lb ρ-Ptfe σώματος A105 ή σώματος Wcb 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Τηλ.:: +8613758447235

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Τηλ.::86-577-86621729
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας πλήρης άντεξε τη βαλβίδα σφαιρών προμηθευτής. © 2017 - 2021 fbballvalve.com. All Rights Reserved.