Τηλ.::
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

Η χρυσή τοπ βαλβίδα που βρίσκονται στην πόλη Oubei, Wenzhou, η Κίνα, πού μπορεί να κάνει όλα τα είδη σφαιρών ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένης της τοπ εισόδου, το κάθισμα μετάλλων και τα Β δακτυλογραφούν τις σφαίρες. Σε αυτήν την βάση, τη σειρά προϊόντων να επιπλεύσει μας, trunnion, τη βαλβίδα αντεπιστροφής σφαιρών πυλών, τη βαλβίδα πεταλούδων, κ.λπ. Σίγουρα μπορούμε να τους σχεδιάσουμε από τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη.

Αρχική Σελίδα

Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η βαλβίδα Goldtop ιδρύθηκε το 1998, και έχει τώρα έξι υποκαταστήματα, πολλά υπερπόντια γραφεία και ένα δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Κίνα. Έχει μια συνολική περιοχή γης 21.000 τετρ.μέτρων, πάνω από 50 υπάλληλοι και μια ετήσια ικανότητα παραγωγής της βαλβίδας 32.000 τ. Goldtop κάνουν τις γενικές ρυθμίσεις για τις απαιτήσεις μεταξύ κάθε εργοστασίου και κάθε αγοράς μέσω του συστήματος cErp, και έχουν ένα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο με περισσότερα από 400 σύνολα κατεργασίας του εξοπλισμού εξοπλισμού και θερμικής επεξεργασίας μετάλλων της καλής ποιότητας όπως το αριθμητικά-ελεγχόμενο εργαλείο μηχανών, η αριθμητικά-ελεγχόμενη τρυπώ-αλέθοντας μηχανή, το γενικής χρήσης εργαλείο μηχανών, ο μεγάλος κάθετος τόρνος, ο σφαιρικός τόρνος, κ.λπ., διάφορες μέθοδοι δοκιμής για την ανάλυση χημικής σύνθεσης, της μηχανικών δοκιμής ιδιοκτησίας και UT, ΑΜ, μη καταστρεπτική εξέταση PT των υλικών, εξοπλισμός δοκιμής όπως ο φασματογράφος τύπων γραφείων, υλικός ελεγκτής αντίκτυπου, φορητός ελεγκτής σκληρότητας (Brinell), Φασματική συσκευή ανάλυσης PMI, που ντύνει το μετρητή πάχους, υπερηχητικός μετρητής πάχους τοίχων, αλεξίπυρες συσκευές δοκιμής με την πιστοποίηση Lloyds, την υπερβολικά χαμηλή θερμοκρασία και το υψηλής θερμοκρασίας σύστημα δοκιμής, το σύστημα δοκιμής ροπής, το χαμηλής θερμοκρασίας σύστημα δοκιμής διαρροής, κ.λπ., για να ελέγξει αποτελεσματικά την ποιότητα των προϊόντων. Η βαλβίδα Goldtop έχει τιμηθεί με τα πολλαπλάσια εθνικά νέα τεχνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την ανάπτυξη της σκληρής βαλβίδας βουλωμάτων σφραγίδων ισορροπίας πίεσης, της εύκαμπτης/σκληρά διπλής σφραγίδων λάσπης βαλβίδας self-lubricating σκληρών σφραγίδων βαλβίδων βουλωμάτων, της βαλβίδας σφαιρών για τη μεγάλης απόστασης μεταφορά, της βαλβίδας βουλωμάτων για τη μεγάλης απόστασης μεταφορά, της βαλβίδας για τον προωθητή χοίρων και του δέκτη, κ.λπ.

   

  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jerry Li

Τηλ.:: 86-13758447235

Φαξ: 86-577-86631026

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Τηλ.::86-577-86621729
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας πλήρης άντεξε τη βαλβίδα σφαιρών προμηθευτής. © 2017 - 2022 fbballvalve.com. All Rights Reserved.