Τηλ.::
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

Η χρυσή τοπ βαλβίδα που βρίσκονται στην πόλη Oubei, Wenzhou, η Κίνα, πού μπορεί να κάνει όλα τα είδη σφαιρών ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένης της τοπ εισόδου, το κάθισμα μετάλλων και τα Β δακτυλογραφούν τις σφαίρες. Σε αυτήν την βάση, τη σειρά προϊόντων να επιπλεύσει μας, trunnion, τη βαλβίδα αντεπιστροφής σφαιρών πυλών, τη βαλβίδα πεταλούδων, κ.λπ. Σίγουρα μπορούμε να τους σχεδιάσουμε από τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη.

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταWafer βαλβίδα αντεπιστροφής

Βαλμένη φλάντζα διπλή βαλβίδα αντεπιστροφής γκοφρετών πιάτων, πλήρης Lug γκοφρετών λιμένων βαλβίδα αντεπιστροφής τύπων

Βαλμένη φλάντζα διπλή βαλβίδα αντεπιστροφής γκοφρετών πιάτων, πλήρης Lug γκοφρετών λιμένων βαλβίδα αντεπιστροφής τύπων

  • Βαλμένη φλάντζα διπλή βαλβίδα αντεπιστροφής γκοφρετών πιάτων, πλήρης Lug γκοφρετών λιμένων βαλβίδα αντεπιστροφής τύπων
  • Βαλμένη φλάντζα διπλή βαλβίδα αντεπιστροφής γκοφρετών πιάτων, πλήρης Lug γκοφρετών λιμένων βαλβίδα αντεπιστροφής τύπων
Βαλμένη φλάντζα διπλή βαλβίδα αντεπιστροφής γκοφρετών πιάτων, πλήρης Lug γκοφρετών λιμένων βαλβίδα αντεπιστροφής τύπων
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: 中国
Μάρκα: GOLD TOP
Πιστοποίηση: API 6D
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΈ
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 100+pcs+30days
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Άνθρακας/ανοξείδωτος/χάλυβας κραμάτων Μέγεθος: 1/2 " ~48»
Σύνδεση τελών: Φλάντζα/γκοφρέτα/Lug/bw Επιθεώρηση & δοκιμή: API598
Σειρά πίεσης:: 150~2500 (PN10~PN420) Τύπος: Διπλό πιάτο γκοφρετών
Υψηλό φως:

Διπλή βαλβίδα ελέγχου Plate

,

lug γκοφρετών βαλβίδα αντεπιστροφής τύπων

Βαλμένη φλάντζα διπλή βαλβίδα αντεπιστροφής γκοφρετών πιάτων, πλήρης Lug γκοφρετών λιμένων βαλβίδα αντεπιστροφής τύπων
 
Διπλές βαλβίδες αντεπιστροφής πιάτων
 
Εγκατάσταση
Οι διπλές βαλβίδες αντεπιστροφής δίσκων, αποκαλούμενες επίσης βαλβίδες αντεπιστροφής γκοφρετών σχεδιάζονται για να εγκατασταθούν μεταξύ του Ansi 150, 300, 600.900 ή φλάντζες 1500LB. Αυτές οι βαλβίδες δεν πρέπει μεταξύ των φλαντζών που περιέχουν τις ατέλειες.
Πριν από την εγκατάσταση, οι άκρες γκοφρετών και οι φλάντζες ζευγαρώματος πρέπει να επιθεωρηθούν για να εξασφαλίσουν οι επιφάνειες ότι στολισμάτων είναι χωρίς ατέλειες. Το σύστημα σωληνώσεων πρέπει επίσης να ελεγχθεί για την κατάλληλη ευθυγράμμιση.
Οι διπλές βαλβίδες αντεπιστροφής δίσκων δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιηθούν για να ευθυγραμμίσουν εκ νέου ένα υπάρχον σύστημα σωληνώσεων. Οι διπλές βαλβίδες αντεπιστροφής πιάτων μας σχεδιάζονται για τους όρους σταθερής ροής και μπορούν να εγκατασταθούν σε καθεμία οριζόντιες orvertical σωληνώσεις (ροής προς τα πάνω).
1)Οριζόντια εγκατάσταση

Το πλευρό βαλβίδων πρέπει να είναι εγκατεστημένη κάθετος στη ροή. Αυτό παρουσιάζεται στο διάγραμμα κατωτέρω. Eyebolt είναι locateddirectly επάνω από το πλευρό βαλβίδων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετήσει σωστά τη βαλβίδα.
2)Κάθετη εγκατάσταση
Οι βαλβίδες αντεπιστροφής πρέπει να εγκατασταθούν με την κατεύθυνση ροής πρός τα πάνω. Σε αυτήν την θέση, η έξοδος θα είναι επάνω από τον κολπίσκο. Είναι επίσης απαραίτητο να προσανατολιστεί το πλευρό βαλβίδων έτσι ώστε υπάρχει ίση φόρτωση στα διπλά πιάτα. Αυτό είναι διευκρινισμένο στο διάγραμμα κατωτέρω. Η πρόσθετη πτώση πίεσης πρέπει να αναμένεται λόγω του βάρους των δίσκων.
διπλή εγκατάσταση βαλβίδων αντεπιστροφής δίσκων
Κατά την προσδιορισμό θέσης της βαλβίδας αντεπιστροφής, εξασφαλίστε ότι το βέλος στο σώμα της βαλβίδας δείχνει στην κατεύθυνση της ροής.
Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, είναι σημαντικό να υποστηριχθεί και να ευθυγραμμιστεί η βαλβίδα αντεπιστροφής και η παρακείμενη διοχέτευση με σωλήνες. Εγκαταστήστε πρότυπα, το στόλισμα φλαντζών Ansi μεταξύ της βαλβίδας και τη φλάντζα, και στις δύο πλευρές. Εγκαταστήστε τα λαδωμένα μπουλόνια φλαντζών και σφίγξτε με το χέρι. Τα μπουλόνια φλαντζών πρέπει έπειτα να σφιγχτούν χρησιμοποιώντας ένα αστέρι ή ένα σταυρωτό σχέδιο για να φορτώσουν ομοιόμορφα τα μπουλόνια.
Για την αποδοτική λειτουργία και τη βελτιωμένη ζωή υπηρεσιών, τα αναγνωρισμένα πρότυπα σωληνώσεων ορίζουν την τοποθέτηση των βαλβίδων αντεπιστροφής 5 έως 10 διάμετροι σωλήνων από οποιαδήποτε αναταραχή παράγοντας τις συσκευές. Οι διπλές βαλβίδες αντεπιστροφής πιάτων σχεδιάζονται για τους όρους σταθερής ροής και δεν συστήνονται για τη χαμηλή ροή, τη ροή εναλλαγής, την κυμαιμένος ροή, ή το παράλληλο αντλιοστάσιο. Οι διπλές βαλβίδες αντεπιστροφής πιάτων σχεδιάζονται για να λειτουργήσουν κατάλληλα για τα ποσοστά ροής μεταξύ 5 πόδ./SEC σε 10 πόδ./SEC. Δεν συστήνεται να ξεπεραστεί το μέγιστο ποσοστό ροής των 10 πόδ./των SEC ή το ελάχιστο ποσοστό ροής ποδιών 5.
Η εγκατάσταση είναι πλήρης όταν οι άκρες γκοφρετών είναι επίπεδες ενάντια στις φλάντζες ζευγαρώματος και κανένα χάσμα δεν είναι παρόν.
Λειτουργία
Οι διπλές βαλβίδες αντεπιστροφής πιάτων σχεδιάζονται για να αποτρέψουν αυτόματα backflow στα συστήματα όπου είναι επιθυμητό να επιτραπεί η ροή σε μια κατεύθυνση και να αποτραπεί η ροή στην αντίθετη κατεύθυνση. Όταν η αντλία αρχίζει και η προς τα κάτω ροή δημιουργεί την απαραίτητη πτώση πίεσης στην μπροστινή κατεύθυνση, τα διπλά πιάτα θα ανοίξουν αυτόματα. Όταν η αντλία σταματά και η ροή παύει, torsion του ελατηρίου θα κλείσει αυτόματα τα διπλά πιάτα πριν από την αντιστροφή ροής. Αυτό δημιουργεί θετικό shutoff ενάντια στην αντιστροφή ροής και αποβάλλει τα κύματα συστημάτων και το σφυρί νερού.
 
σχέδιο βαλβίδων αντεπιστροφής γκοφρετών
 
Στοιχείο αριθ.
Αριθμός μερών.
Υλικό
1
Σώμα
A216 WCB
2
Δίσκος
WCB+ENP
3
Καρφίτσα στάσεων
A276 420
4
Άνοιξη
Inconnel 625
5
Ανυψωτικό μάτι
A29 1025
6
Στόλισμα
SS 304
7
Στόλισμα
SS304+Graphite
8
Υπηρέτης
A193 B7
9
Άξονας
13 χρώμιο

Συντήρηση
Οι διπλές βαλβίδες αντεπιστροφής πιάτων μας σχεδιάζονται για τη συνεχή, δωρεάν υπηρεσία προβλήματος και δεν απαιτούν την τακτικά σχεδιασμένη συντήρηση.

Διαρροή
Οι περιοδικές επιθεωρήσεις για τη διαρροή πρέπει να εκτελεσθούν. Εάν η διαρροή είναι παρούσα, ελέγξτε το στόλισμα φλαντζών και τη φλάντζα bolttorque. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι απαραίτητο να απομονωθεί η βαλβίδα αντεπιστροφής με τον αποκλεισμό των προς τα πάνω και προς τα κάτω βαλβίδων. Κατόπιν αφαιρέστε τη βαλβίδα αντεπιστροφής και επιθεωρήστε τις επιφάνειες διατάξεων θέσεων για τη ζημία. Οι διπλές βαλβίδες αντεπιστροφής πιάτων περιέχουν τα καθίσματα ελαστομερούς που είναι βουλκανισμένα και συνδεμένα με τις ρίψεις σωμάτων. Δεν είναι διευθετήσιμοι ή αναπληρώσιμοι στον τομέα. Κατά την αφαίρεση της βαλβίδας αντεπιστροφής για την επιθεώρηση, παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες αφαίρεσης που παρουσιάζονται σε αυτό το εγχειρίδιο. Πάντα ανακουφίστε την πίεση και από τις δύο πλευρές της βαλβίδας αντεπιστροφής πριν από την επιθεώρηση. Η δόνηση ελέγχει ότι το ποσοστό ροής είναι μέσα στις αποδεκτές σειρές πρόσθετα, ελέγχει ότι η βαλβίδα αντεπιστροφής είναι 5 έως 10 διάμετροι σωλήνων από οποιαδήποτε αναταραχή που παράγει το χτύπημα συσκευών. Αφαιρέστε τη βαλβίδα αντεπιστροφής από το σύστημα σωληνώσεων και επιθεωρήστε το ελατήριο. Ελέγξτε ότι το ελατήριο παρέχει την κατάλληλη ένταση. Η περιορισμένη ροή εάν η ροή σταματιέται στη βαλβίδα αντεπιστροφής, ελέγχει ότι το βέλος κατεύθυνσης ροής δείχνει στην κατεύθυνση της ροής.
Αφαίρεση βαλβίδων
Για να αφαιρέσετε τη βαλβίδα αντεπιστροφής από τη σωλήνωση, απομονώστε αρχικά τη βαλβίδα αντεπιστροφής και στραγγίξτε το σύστημα όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ανακουφίστε την πίεση και από τις δύο πλευρές της βαλβίδας αντεπιστροφής με τον εξαερισμό της γραμμής.
Χαλαρώστε τα μπουλόνια φλαντζών theinlet μπουλονιών φλαντζών εξόδου πρώτα έπειτα για να αποσυμπιέσετε τις σφραγίδες στολισμάτων. Συνδέστε τον απαραίτητο ανυψωτικό εξοπλισμό και αφαιρέστε τη βαλβίδα αντεπιστροφής από τη σωλήνωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Τηλ.:: +8613758447235

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
Τηλ.::86-577-86621729
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας πλήρης άντεξε τη βαλβίδα σφαιρών προμηθευτής. © 2017 - 2021 fbballvalve.com. All Rights Reserved.