Τηλ.::
Κίνα πλήρης άντεξε τη βαλβίδα σφαιρών κατασκευαστής
Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

Η χρυσή τοπ βαλβίδα που βρίσκονται στην πόλη Oubei, Wenzhou, η Κίνα, πού μπορεί να κάνει όλα τα είδη σφαιρών ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένης της τοπ εισόδου, το κάθισμα μετάλλων και τα Β δακτυλογραφούν τις σφαίρες. Σε αυτήν την βάση, τη σειρά προϊόντων να επιπλεύσει μας, trunnion, τη βαλβίδα αντεπιστροφής σφαιρών πυλών, τη βαλβίδα πεταλούδων, κ.λπ. Σίγουρα μπορούμε να τους σχεδιάσουμε από τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη.

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταTrunnion τοποθετείται βαλβίδα

Δοκιμασμένη η πυρκαγιά βαλβίδα σφαιρών σχεδίου τοποθετημένη Trunnion μειώνει τη ροπή τοποθέτησε βαθιά τη σφραγίδα σώματος καθισμάτων TFE

Δοκιμασμένη η πυρκαγιά βαλβίδα σφαιρών σχεδίου τοποθετημένη Trunnion μειώνει τη ροπή τοποθέτησε βαθιά τη σφραγίδα σώματος καθισμάτων TFE

  • Fire Tested Design Trunnion Mounted Ball Valve Reduces Torque Deep Recessed Seats TFE Body Seal
  • Fire Tested Design Trunnion Mounted Ball Valve Reduces Torque Deep Recessed Seats TFE Body Seal
 • Fire Tested Design Trunnion Mounted Ball Valve Reduces Torque Deep Recessed Seats TFE Body Seal

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: 中国
  Μάρκα: GOLD TOP
  Πιστοποίηση: API6D
  Αριθμό μοντέλου: Q41F

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
  Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΎΛΙΝΑ ΠΛΑΊΣΙΟ
  Χρόνος παράδοσης: 5~35days
  Δυνατότητα προσφοράς: 100+pcs+25days
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: WCB、 A105、 LCB、 LF2、 CF8、 F304、 CF8M、 F316, Κ.ΛΠ. Σύνδεση: BW SW ASME B16.5、 ASME B16.25 RF
  Πίεση: 150lb~2500lbs Πρότυπο: API 6D&ASME B16.34
  Περιγραφή προϊόντος: Δευτερεύων-τοποθετημένη βαλβίδα σφαιρών Περιποίηση: NO.8 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ NO.5
  Συνδέοντας τέλος: ASME B16.5、 ASME B16.25
  Υψηλό φως:

  blowout proof stem ball valve

  ,

  fixed ball valve

  Πρόκειται για σχέδιο δύο τεμαχίων με σώμα από όλκιμο σίδηρο και ουρά. Αυτή η οικονομική βαλβίδα περιλαμβάνει πολλά από τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού premium που βρίσκονται στις βαλβίδες σφαιριδίων 310C και 310D από ανθρακούχο χάλυβα WKM. Διατίθεται σε μεγέθη 1 "έως 4" x 3 "Οι πιέσεις εργασίας που προσφέρονται είναι 1.000, 1.500 και 2.000 psi. Οι μέγιστες τιμές πίεσης είναι 2000 psi, βαλβίδες 1" έως 3 "x2" και 1500 psi για τα 3 "x3" Βαλβίδες 4 "x3". Αυτή η βαλβίδα χρησιμοποιείται κυρίως στην αγορά πετρελαιοπηγών, συνήθως επιλέγεται για τις ακόλουθες εφαρμογές:

  • Κατασκευή βαλβίδων πτερυγίων σε πηγάδια αερίου χαμηλής πίεσης
  • Γραμμές ροής παραγωγής
  • Συστήματα συλλογής παραγωγής για το νερό, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
  • Υπηρεσία φυσήματος αερίου
  • Μπαταρίες δεξαμενών για αποθήκευση ή παραγωγή
  • Δεξαμενές νερού Frac

  Οι 2 βαλβίδες επιπλέουσας σφαιρικής μπάλας ικανοποιούν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Διατίθενται σε μια ποικιλία τυποποιημένων και προαιρετικών υλικών, μπορούν να καθοριστούν σε μεγέθη από 1/4 "έως 4" και τιμές πίεσης 150 και 600. Σχεδιασμένο για βαρύ καθήκον και χωρίς συντήρηση, το DynaSeal 310C 2 τεμάχιο επιλέγεται συνήθως για μια ποικιλία εφαρμογών σε σχεδόν οποιαδήποτε βιομηχανία.

  Βιομηχανικά αναγνωρισμένες βαλβίδες σφαιρικής φλάντζας με βαλβίδες φλάντζας και σπειρώματα για πετρελαϊκές και βιομηχανικές εφαρμογές με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά ενσωματωμένα σε κάθε βαλβίδα

  Η δυνατότητα κλειδώματος είναι στάνταρ

  Η βαλβίδα μπορεί να κλειδωθεί στην ανοικτή ή κλειστή θέση.

  Θετικά διατηρούμενο στέλεχος

  Το στέλεχος διατηρείται θετικά. Έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την έκρηξη βλαστών ενώ λειτουργεί η βαλβίδα.

  Χρωματικές κωδικοποιημένες πιέσεις εργασίας

  Οι πλάκες ασφάλισης είναι χρωματικά κωδικοποιημένες, έτσι ώστε οι πιέσεις να αναγνωρίζονται γρήγορα.

  • 750/1000 psi: πράσινο
  • 1500 psi: μπλε
  • 2000 psi: κόκκινο

  Μονοκατευθυντική σφαίρα (επιλογή)

  η επιλογή μονοκατευθυντικής βαλβίδας παρέχει ανακούφιση στις βαλβίδες που μπορεί να έχουν παγιδευτεί νερό στην κοιλότητα του σώματος και στη συνέχεια εκτίθενται σε προσωρινή κατάψυξη. Δεδομένου ότι αυτή η επιλογή βασίζεται σε μια οπή ανακούφισης της σφαίρας για την ανακούφιση της υπερπίεσης, η βαλβίδα είναι σφραγισμένη με βέλος κατεύθυνσης ροής για να βεβαιωθείτε ότι η πλευρά της σφαίρας με την οπή είναι τοποθετημένη ανάντη.

  Δοκιμή με φωτιά

  οι σφαιρικές βαλβίδες είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο API 607. Το βαθειά τοποθετημένο σε τσέκα καθίσμα, το οποίο είναι κλειδωμένο στο στέλεχος και στο σχέδιο του σώματος / του τεμαχίου, δίνουν στη βαλβίδα αυτή εξαιρετικά χαρακτηριστικά δοκιμής με πυρκαγιά.

  Ανώτερο σχεδιασμό περιοδικών Stem Prevents Stem Seizure

  Το στέλεχος έχει σχεδιαστεί με δύο εσωτερικές αυλακώσεις δακτυλίων Ο που βρίσκονται εκατέρωθεν μιας αβαθούς αυλάκωσης λίπους. Ο επάνω δακτύλιος Ο είναι μια στεγανωτική μεμβράνη ενώ ο πυθμένας σφραγίζει την οπή του στελέχους έναντι του μέσου γραμμής. Το παρέμβυσμα στελέχους παρέχει εφεδρική σφράγιση.

  Η ρηχή αυλάκωση μεταξύ των δακτυλίων Ο παρέχει τρία πλεονεκτήματα:

  • Αποτρέπει την επιληπτική αιμορραγία
  • Μειώνει τη ροπή
  • Παρέχει χώρο για λιπαντικό λίπανσης που εφαρμόζεται στο εργοστάσιο κατά τη συναρμολόγηση

  Σφραγίδα σώματος TFE

  Μια σφραγίδα σώματος TFE τοποθετείται μεταξύ της οπής γραμμής και των σπειρωμάτων κοπής, απομονώνοντας τα σπειρώματα από τα μέσα γραμμής.

  Βαθιά καθίσματα

  Το κάθισμα είναι εσοχή σε μια βαθιά κατεργασμένη τσέπη, η οποία χρησιμεύει για να περιβάλλει και να προστατεύει το κάθισμα από όλες τις πλευρές. Αυτός ο σχεδιασμός εξαλείφει την ψυχρή ροή στον αγωγό βαλβίδας όπου μπορεί να υποστεί βλάβη από τη δράση της σφαίρας ή του μέσου ροής. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλη και παρατεταμένη διάρκεια ζωής.

  Διάταξη περόνης σφραγίδας που παρέχεται ως στάνταρ στα 750 και 1000 psi. 2 ", 3" και 4 "(50 mm, 80 mm και 100 mm) μειωμένες βαλβίδες θύρας

  Μία δευτερεύουσα συσκευή πείρου σφράγισης για την εφαρμογή ανίχνευσης παραβίασης παρέχεται σε αυτές τις βαλβίδες. Πρόκειται για μια δημοφιλής επιλογή για μπαταρίες δεξαμενών παραγωγής, όπου συχνά απαιτείται ανίχνευση παραβίασης.

  δύο τεμαχίων, με βιδωτή ακραία βαλβίδα, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται ή να υπερβαίνει τις σημερινές απαιτήσεις για ποικίλες εφαρμογές όπως πετρέλαιο και αέριο, χημικά και πετροχημικά, ραφινάρισμα και παραγωγή ενέργειας. Οι βαλβίδες τύπου WKM 310C2 διαθέτουν τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά: ‡ 6L] HV LQ PP WKURXJK LQ PP [LQ PP & ODVV DQG & ODVV ‡ 5HGXFHG SRUW DYDLODEOH LQ LQ [LQ DQG LQ [LQ ‡ 'HVLJQHG DQG WHVWHG WR% ‡ $ GMXVWDEOH * UDSKLWH VWHP SDFNLQJ ‡ & DUERQ VWHHO DQG VWDLQOHVV VWHHO WULPV ‡, 62 6WHP DQG PRXQWLQJ SDG ‡ $ 3, ‡ $ QWL VWDWLF GHYLFH ‡ HHS SRFNHWHG UHFHVVHG VHDW ‡ & RQIRUPV WR 1 $ & (05, 62 για υπη ρεσία ‡) LUH WHVWHG WR $ 3, OPTIOnaL FEATURES Επιπλέον των πολλών τυποποιημένων χαρακτηριστικών, το νέο WKM 310C2 μπορεί να εφοδιαστεί με τις παρακάτω επιλογές και πιστοποιήσεις κατόπιν αιτήματος: ‡ & (3 ‡) XJLWLYH HPLVVLRQV SHU, 62 ‡ 0HWDO VHDWV ‡ ([RWLF DOOR WULPV IRU PRUH GHPDQGLQJ DSSOLFDWLRQV

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: lisa

  Τηλ.:: +8615258629266

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
  Άλλα προϊόντα
  Wenzhou Goldtop Valve Co.LTD
  Τηλ.::86-577-86621729
  Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας πλήρης άντεξε τη βαλβίδα σφαιρών προμηθευτής. © 2017 - 2021 fbballvalve.com. All Rights Reserved.